Τάρτα με σπανάκι, τυριά και αυγό (Pasquolina)

Παραδοσιακή ιταλική χορτόπιτα που θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

450 γρ. τυρί ricotta

400 γρ. σπανάκι

200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 αυγά, medium

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης