Θες να φτιάξεις μηλόπιτα σαν της Δέσποινας Βανδή; Σου αποκαλύπτουμε τη μαμαδίστικη συνταγή μας

Πατούλια Κατερίνα
Θες να φτιάξεις μηλόπιτα σαν της Δέσποινας Βανδή; Σου αποκαλύπτουμε τη μαμαδίστικη συνταγή μας

Η πιο άπαιχτη συνταγή για μηλόπιτα είναι αυτή

Λατρεύεις τα μήλα και το ίδιο κάνουμε κι εμείς κι ήταν το πρόσφατο εκείνο story της Δέσποινας Βανδή με την μηλόπιτα στο τραπέζι μας έκανε να ψάξουμε την καλύτερη, πιο λαχταριστή και πιο νόστιμη συνταγή για μηλόπιτα.

Και βρήκαμε αυτή που η μαμά φτιάχνει και στην αποκαλύπτουμε για να γλυκάνεις τον ουρανίσκο σου με το πιο υγιεινό γλυκό.

Υλικά:

4 μήλα (κόκκινα και πράσινα)

1 φλιτζάνι φυτικό βούτυρο λιωμένο αλλά όχι καυτό

500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

4 αυγά

4 βανιλέτες

1,5 φλιτζάνι ζάχαρη

Κανέλα και ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο καλά και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και τοποθετούμε σε ρηχό ταψάκι. Προηγουμένως έχουμε κόψει τα μήλα σε φετούλες και τα έχουμε πασπαλίσει με καστανή ζάχαρη και κανέλα.

Στρώνουμε τα μήλα δίπλα δίπλα και κυκλικά στο ταψί σαν στεφανάκι. Ψήνουμε για 40 λεπτά και μόλις η μηλόπιτα κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.