Πεντανόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
250 ml ηλιέλαιο
50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο
2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
Για το σιρόπι:
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 lt νερό
Για το σερβίρισμα:
Ξύσμα πορτοκαλιού
Διάβασε στη συνέχεια στο giorgostsoulis.com