Πώς θα φτιάξεις την τέλεια ψητή πατάτα με φλούδα στον φούρνο: Το μυστικό υλικό
Το κόλπο για να απολαμβάνεις τις ψητές πατάτες με φλούδα
Αν έχεις βαρεθεί τις τηγανητές πατάτες ή τις απλές πατάτες φούρνου, σου έχουμε μια συνταγή που θα σε ξετρελάνει. Έχεις δοκιμάσει να φας την πατάτα ολόκληρη με την φλούδα και γεμιστή στο φούρνο;
Είναι απλά ονειρεμένη. Αν δεν ξέρεις πώς θα πετύχεις μια νόστιμη γεμιστή πατάτα στον φούρνο, υπάρχει ένα μυστικό που ψαρέψαμε στο Youtube.
Η πατάτα πρέπει αρχικά να ψηθεί ολόκλήρη, χωρίς να την κόψεις. Βήμα πρώτο: Πλένεις καλά τις πατάτες, ειδικά αν έχουν χώμα.
Βήμα δεύτερο: Παίρνεις πανί και αλείφεις καλά τις πατάτες με ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο. Απόφυγε το ελαιόλαδο. Αφού αλείψεις τις πατάτες, τις πασπαλίζεις με αλάτι και τις ψήνεις. Μόλις ψηθούν τις αφήνεις να ξεκουαστούν κι έπειτα τις ανοίγεις.
Τις γεμίζεις με 2 κουταλιές βούτυρο, κατά προτίμηση φυτικό, τυρί ή μαγιονέζα και ψήνεις ξανά!