Καλαμάρι ψητό με ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς

Καλαμάρι ψητό με ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς

Ένας τέλειος συνδυασμός για το κυριακάτικο τραπέζι.

ΥΛΙΚΑ

Για το καλαμάρι:

3 καλαμάρια, καθαρισμένα

3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

Χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για την ταραμοσαλάτα:

250 ml ηλιέλαιο

100 γρ. μπαγιάτικο ψωμί

35-40 γρ. ταραμά λευκό

35 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

25 γρ. χυμό λεμονιού

20 ml νερό (προαιρετικά)

2 κ.γ. μελάνι σουπιάς

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com