Λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μήλα
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα:
5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
100 γρ. ζάχαρη καστανή
85 γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com