Φτιάξε το πιο νόστιμο γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα
To αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό μας "αλλιώς".
ΥΛΙΚΑ
Για τα φύλλα:
200 γρ. βούτυρο, για το άλειμμα των φύλλων
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Φουντούκια, θρυμματισμένα για το σερβίρισμα
Για την κρέμα:
1.200 ml γάλα, πλήρες
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
180 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
50 γρ. βούτυρο, παγωμένο
20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
3 αυγά, μέτρια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
700 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
600 ml νερό
1 ξυλάκι κανέλας
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com