Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη

Γλυκιά, υγιεινή συνταγή που θα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας

Για τα μήλα:

4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους

1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα

Για τη βρώμη:

100 γρ. αλεύρι βρώμης

50 γρ. νιφάδες βρώμης

4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης