Αυτά είναι τα μυστικά για να πετύχουν τα πασχαλινά κουλουράκια (και η πιο νόστιμη συνταγή)
Tα πιο νόστιμα κουλουράκια της Λαμπρής
Οι βασικές οδηγίες για τα κουλουράκια της Λαμπρής, είναι απλές αλλά απαράβατες.
Έχε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου και μην αλλάξεις την αναλογία ούτε για 10 γραμμάρια. Μέτρα σωστά και έχε όλα τα υλικά μπροστά σου για να μην ξεχάσεις κανένα.
Το μυστικό για το τραγανό αποτέλεσμα είναι μόνο ένα: Καλό, πολύ καλό χτύπημα της ζάχαρης με το βούτυρο.
Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο όταν μιλάμε περί τραγανότητας είναι η λαμαρίνα που θα ψήσεις τα μπισκότα. Θες ένα ταψί χωρίς ψηλά τοιχώματα και αντικολλητικό χαρτί.
Όσο για τη συνταγή, θα σου προτείνουμε εκείνη του Λευτέρη Σουλτάτου.
8 αυγά,
3 βανίλιες
4 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
2 ποτήρια βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι αμμωνία
1 κουταλάκι σόδα
αλεύρι όσο πάρει
Δες την εκτέλεση στα stories παρακάτω