Λυχναράκια

Τέλειο γλυκό


Γλυκά νησιώτικα τυροπιτάκια!


#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα λυχναράκια κατά το ψήσιμο.




ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, μέτριο

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο με νερό

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:

180 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

180 γρ. μυζήθρα, γλυκιά

1 αυγό, μέτριο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης