Λαχταριστό γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι
Τραγανό, ελαφρύ και μυρωδάτο, το τέλειο γαλακτομπούρεκο!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κανταΐφι
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα:
800 ml γάλα
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
140 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
40 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
2 αυγά, medium
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
250 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 ml νερό
1 ξυλάκι κανέλας
Χυμό από μισό λεμόνι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com