Σφολιατίνια με πέστο και μοτσαρέλα
Μια πολύ εύκολη συνταγή για να δημιουργήσετε ένα ορεκτικό απλό αλλά πολύ νόστιμο, ιδανικό για κάθε στιγμή της μέρας και αρκετά υγιεινό.
Υλικά (επιλέξτε ποσότητες ανάλογα με την διάθεσή σας)
σφολιατάκια στρογγυλά
μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια
σάλτσα πέστο
ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
ρίγανη
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1.Τοποθετείτε τα σφολιατάκια σε φόρμες για muffins, αφού πρώτα τις έχετε λαδώσει, και βάζετε 1 με 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα πέστο στο καθένα.
2.Προσθέτετε κομμάτια μοτσαρέλας (5-6 κυβάκια)
3.Ρίχνετε από πάνω κυβάκια ντομάτας και πασπαλίζετε με ρίγανη, αλάτι και λίγο ελαιόλαδο.
4.Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν (περίπου μισή ώρα).
Tips: Αφού ψηθούν, μπορείτε να προσθέσετε στη κορυφή του καθενός από μια φρέσκια φέτα προσούτο.