Άκης Πετρετζίκης: Κλαμπ σάντουιτς για vegetarian
Δε θέλεις μπέικον και ζαμπόν; Δες πώς θα φτιάξεις vegeterian κλαμπ σάντουιτς
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.
Για το τόφου
- Κόβουμε το τόφου σε 8 κομμάτια πάχους μισού εκατοστού το κάθε ένα.
- Σε ένα ταψί με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, απλώνουμε τα κομμάτια τόφου και από πάνω ένα δεύτερο διπλό απορροφητικό χαρτί.
- Καπακώνουμε με ένα παρόμοιο ταψάκι και βάζουμε για βάρος από πάνω μία κατσαρόλα.
- Αφήνουμε να στραγγίξει το τόφου για 1 ώρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε, τη σόγια, το σησαμέλαιο, το κρασί, το νερό, το σκόρδο, το τζίντζερ, το μπούκοβο το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουρ) και ανακατεύουμε.
Μπες στο akispetretzikis.com και βρες τη συνέχεια της συνταγής.