Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο από τον Άκη Πετρετζίκη
Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.
- Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι, και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα μέχρι να βγουν τα αρώματά τους.
- Μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά.
- Τα τελευταία 5 λεπτά απλώνουμε 1 φέτα μοτσαρέλας πάνω από κάθε κοτόπουλο και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com