Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με ροδάκινα
Δροσερό και υπέροχο
Μπορεί την πάβλοβα κατά κύριο λόγο να την φτιάχνουμε σαν γλυκό την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι όμως από αυτά που μπορούν να φαγωθούν όλες τις εποχές. Οπότε τι καλύτερο για μέσα Αυγούστου, από το να δοκιμάσεις να φτιάξεις και να φας (όχι μόνη σου) μια πεντανόστιμη πάβλοβα με ροδάκινα; Τα ροδάκινα είναι ένα από τα πιο νόστιμα και γεμάτα οφέλη φρούτα του καλοκαιριού και σε συνδυασμό με την κρέμα στην πάβλοβα πιστεύουμε πως θα είναι ένα όνειρο.
Αν θέλεις να τη δοκιμάσεις δεν έχεις παρά να μπεις στο akispetretzikis.com να δεις τη συνταγή και να την αντιγράψεις.