Μαθαίνουμε πώς να φτιάχνουμε Cannoli
Συνταγή για Cannoli από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη γέμιση
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα, το γιαούρτι, το μασκαρπόνε, την άχνη, το ξύσμα λεμονιού, τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Προσθέτουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Για τη ζύμη
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την άχνη, την κανέλα, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com