Κουνέλι στιφάδο όπως αυτό που έφτιαχνε η γιαγιά σου
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς να πετύχουμε τέλεια αυτή την τόσο παραδοσιακή συνταγή.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το κουνέλι σε 8 μερίδες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι. Απλώνουμε ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια από το κουνέλι.
- Βάζουμε το κουνέλι στο τηγάνι και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com