Μήπως απόψε να μαγειρέψουμε την πίτσα ουράνιο τόξο του Πετρετζίκη;
Πίτσα για μικρούς και μεγάλους.
Για τη ζύμη
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα και τοποθετούμε μέσα 2 μεγάλα ταψιά για να ζεσταθούν όμως από την ανάποδη πλευρά.
- Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε μπουκετάκια το κουνουπίδι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το μεγάλο κοτσάνι.
- Χτυπάμε τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια μέχρι να μοιάζουν με κόκκους ρυζιού και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα μπολ.
- Χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά σε ένα βαθύ πιάτο και τα προσθέτουμε στο μπολ με το κουνουπίδι.
- Ρίχνουμε την πούδρα αμυγδάλου και την τριμμένη παρμεζάνα.
- Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το μείγμα με τα χέρια μας μέχρι να ομογενοποιηθεί (το μείγμα θα είναι αρκετά υγρό).
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com