Κλασικό σνίτσελ: Πώς θα το πετύχεις τέλεια όπως ο Άκης Πετρετζίκης
Τραγανό και ζουμερό σνίτσελ. Θες τη συνταγή;
- Κόβουμε το χοιρινό σε πολύ λεπτές φέτες. Χτυπάμε με το ειδικό σφυράκι ή με έναν μπάτη για να απλώσει το κάθε κομμάτι και για να μαλακώσει. Ιδανικά καλύπτουμε το χοιρινό με μεμβράνη αν το χτυπήσουμε με τον μπάτη.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε άλλο μπολ σπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά για να σπάσουν τα αβγά.
Η συνέχεια της συνταγής στο akispetretzikis.com