Μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Η συνταγή που προτείνει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης.
- Κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια των 3-4 εκ. και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμε για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε την έντονη μυρωδιά που έχει κάποιες φορές το συκώτι και μαλακώνει το κρέας.
- Αφαιρούμε το συκώτι από το μπολ και το ταμπονάρουμε πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com