Μους λευκής σοκολάτας με τυρί κρέμα και φρούτα του δάσους

Μας γλυκαίνει την ημέρα ο Άκης Πετρετζίκης

  • Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με το σύρμα το τυρί κρέμα με τα σπόρια της βανίλιας για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το τυρί.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι το μείγμα μας γίνει σαν γιαούρτι.
  • Αφαιρούμε το μείγμα και το κρατάμε στο ψυγείο.
  • Καθαρίζουμε τον κάδο και το σύρμα μας και χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών μαζί με το αλάτι σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίσουν να αφρατεύουν.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη σε δόσεις και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια λεία και γυαλιστερή μαρέγκα.

Η συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης