Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Η συνταγή της ημέρας
- Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα κόβουμε στη μέση.
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε τον χυμό κεράσι και 250 γρ. κεράσια. Βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα σιρόπι.
- Μεταφέρουμε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε 2 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια και το βούτυρο καρύδας, λιωμένο.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε 1 αυγό με 3-4 κ.σ. νερό και το βάζουμε στο μπολ με τα αλεύρια και το βούτυρο.
Δες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com