Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη: Μοσχάρι λεμονάτο
Εσύ γνωρίζεις πώς να πετύχεις τέλεια το λεμονάτο, όπως αυτό της μαμάς σου;
Για το μοσχάρι
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τη νοστιμιά και ανακατεύουμε.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε το καρότο σε μικρά κυβάκια, το σκόρδο σε λεπτές φέτες, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com