Πώς θα φτιάξεις τα τέλεια λαδερά φασολάκια, όπως ο Άκης Πετρετζίκης
Πώς μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης να μαγειρέψουμε τα φασολάκια.
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το κρεμμύδι και το βάζουμε στην κατσαρόλα.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com