Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για γκούλας
Η σημερινή συνταγή του Άκη Πετρετζίκη μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον χειμώνα.
- Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2-3 εκ. και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για να πάρουν χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους.
- Κόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com