Ριζότο κολοκύθας από τον Άκη Πετρετζίκη

Ριζότο κολοκύθας από τον Άκη Πετρετζίκη

Η συνταγή της ημέρας.

  • Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι και σοτάρουμε να καραμελώσουν.
  • Κόβουμε το σέλερι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα και να θωρακιστεί.
  • Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, 100 γρ. από το νερό και ανακατεύουμε.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com