Ριζότο κολοκύθας από τον Άκη Πετρετζίκη
QUEEN.GR
Η συνταγή της ημέρας.
- Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι και σοτάρουμε να καραμελώσουν.
- Κόβουμε το σέλερι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα και να θωρακιστεί.
- Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, 100 γρ. από το νερό και ανακατεύουμε.
Η συνέχεια στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10