«Τι να μαγειρέψω σήμερα»; Ταλιατέλες με σολομό
Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 2 λεπτά.
- Σουρώνουμε τις ταλιατέλες, τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τις χρειαστούμε.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον άνηθο.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com