Συνταγή για μελομακάρονα χωρίς γλουτένη
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για μελομακάρονα χωρίς γλουτένη.
- Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι, εκτός από το μέλι, να βράσουν.
- Σημειώστε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε το σιρόπι 3-4 ώρες πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα μελομακάρονα για να προλάβει να έχει κρυώσει όταν βγουν τα μελομακάρονα από τον φούρνο.
- Μόλις το σιρόπι πάρει μία βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com