Το banana bread της season 2 δεν έχει γλουτένη: Δες τη συνταγή
Στην πρώτη καραντίνα φτιάχναμε non stop banana bread. Μήπως τώρα να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μπανανόψωμο χωρίς γλουτένη;
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
- Λαδώνουμε καλά μια φόρμα για κέικ 10x30 εκ.
- Στρώνουμε λαδόκολλα στη βάση και στην περιφέρεια της φόρμας, αφήνοντας να περισσεύει λίγο από τα πλάγια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά –το αλεύρι, το ινδοκάρυδο, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, την κανέλα, τη ζάχαρη– και κάνουμε μια γούβα στη μέση.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com