Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για κυπριακά αβγά φλωρεντίν
Τι και αν είναι Πέμπτη εμείς φτιάχνουμε brunch!
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 230ο C στον αέρα.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το σκόρδο σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε.
- Βάζουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά για να χάσει τον όγκο και την υγρασία του.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com