«Τι να μαγειρέψω σήμερα»; Ριζότο κολοκύθας
Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη.
- Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε θυμάρι και σοτάρουμε να καραμελώσουν.
- Κόβουμε το σέλερι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα και να θωρακιστεί.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com