Μπάρες με κεχρί και ταχίνι
Με αυτήν τη συνταγή μας λέει καλημέρα ο Άκης Πετρετζίκης.
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κεχρί σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Θα διπλασιαστεί σε όγκο οπότε θα έχουμε 400 γρ. κεχρί βρασμένο.
- Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τους χουρμάδες στο νερό για 5-10 λεπτά.
- Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 20x25 εκ. και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com