Πώς θα φτιάξεις ψωμί στη χύτρα ταχύτητας;
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ψωμί στην χύτρα ταχύτητας.
- Σε ένα κάδο του μίξερ βάζουμε το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Προσθέτουμε αλάτι, το αλεύρι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με τον γάντζο για 5-6 λεπτά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί 20εκ. και μεταφέρουμε το μείγμα μέσα. Καλύπτουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο περίπου για 1 ώρα.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com