Συνταγή για ογκρατέν με κοτόπουλο και πανσέτα
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη δική του συνταγή.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος 25x35 εκ. στρώνουμε το ψωμί, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και ψήνουμε για 5-8 λεπτά να πάρει χρώμα.
- Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Ρίχνουμε την πανσέτα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Μόλις πάρει ωραίο χρώμα την αφαιρούμε και την βάζουμε σε ένα μπολ.
Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com