«Τι να μαγειρέψω σήμερα»; Healthy σπετσοφάι με πένες
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Τι προτείνει για σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης;
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το κύμινο, το μπούκοβο και σοτάρουμε 8-10 λεπτά για να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
Bloggers
01
10