Ψητό γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Η απόλυτη xmas συνταγή για αυτές τις ημέρες.
Για τη γέμιση
- Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά και βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο.
- Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε στο τηγάνι.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, το μπούκοβο, το ψωμί και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το φασκόμηλο ψιλοκομμένο, τη ζάχαρη, τα κάστανα σπασμένα σε κομμάτια και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Διάβασε τη συνέχεια στο akispetretzikis.com