Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη συνταγή του για μπισκότα Lebkuchen
Τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα μπισκότα
- Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το μέλι, τη ζάχαρη και το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού μαζί με το χυμό λεμονιού.
- Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
- Όταν το μείγμα λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι, τα αμύγδαλα, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και τα αποξηραμένα φρούτα.
- Ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου να γίνει μια κολλώδης ζύμη.
- Αφαιρούμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε ένα μπολ
Διάβασε το υπόλοιπο μέρος της συνταγής στο akispetretzikis.com