Αυτήν την Πρωτοχρονιά τρώμε cheesecake πάβλοβα
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Για τις μαρέγκες
- Βάζουμε σε ένα μίξερ, τα ασπράδια με 1 πρέζα αλάτι και χτυπάμε σταδιακά μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη σταδιακά μέχρι να γίνει αφράτη η μαρέγκα.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να γίνει λαμπερή και γυαλιστερή η μαρέγκα.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com