Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει λιγκουίνι με σπανάκι και τηγανητά αβγά
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Μία από τις πιο λαχταριστές συνταγές που θα δοκιμάσεις.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Σπάμε μέσα τα δύο αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τηγανίζουμε για 1 λεπτό.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
- Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα άλλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Διάβασε περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Related
Bloggers
01
10