Σαλάτα με ψητά καρότα, ροβίτσα, κινόα και ντοματίνια
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει σαλάτα για σήμερα, μετά το φαγοπότι των εορτών.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρότα με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι.
- Τα ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ροβίτσα για 20 λεπτά, την ξεπλένουμε με κρύο νερό, τη στραγγίζουμε, και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τη χρειαστούμε.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com
Bloggers
01
10