Σαλάτα με ψητά καρότα, ροβίτσα, κινόα και ντοματίνια
Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει σαλάτα για σήμερα, μετά το φαγοπότι των εορτών.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρότα με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι.
- Τα ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ροβίτσα για 20 λεπτά, την ξεπλένουμε με κρύο νερό, τη στραγγίζουμε, και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τη χρειαστούμε.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com