Αντιοξειδωτική σούπα με λάχανο για να διώξεις τις τοξίνες των εορτών
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Ώρα να διώξουμε τις τοξίνες των εορτών.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.
- Κόβουμε το καρότο και το σέλερι σε λεπτές φέτες πάχους 0,5 εκ.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά να χρυσαφίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com
Bloggers
01
10