Συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για κουσκούς με τζίντζερ και φουντούκια
- Βάζουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και τρίβουμε το τζίντζερ.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά μας και σοτάρουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας ανακατεύοντας που και που με μια ξύλινη κουτάλα.
- Σβήνουμε με τον χυμό πορτοκάλι και σιγοβράζουμε αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί.
Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com