Συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για κουσκούς με τζίντζερ και φουντούκια

  • Βάζουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και τρίβουμε το τζίντζερ.
  • Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά μας και σοτάρουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας ανακατεύοντας που και που με μια ξύλινη κουτάλα.
  • Σβήνουμε με τον χυμό πορτοκάλι και σιγοβράζουμε αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί.

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης