Τι να μαγειρέψω σήμερα; Ο Πετρετζίκης προτείνει λιγκουίνι με πέστο μπρόκολου
- Κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και το βράζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό για 1 λεπτό.
- Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό για να κρυώσει για μερικά λεπτά.
- Στραγγίζουμε το μπρόκολο, το στεγνώνουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα σε μπόλικο βραστό αλατισμένο νερό βράζουμε τα λιγκουίνι για 7-8 λεπτά ή όσο αναφέρει ο κατασκευαστής μείον ένα λεπτό μέχρι να ετοιμάσουμε το πέστο.
Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com