Δαντελένια μπισκότα από τον Άκη Πετρετζίκη
Δες πώς θα πετύχεις αυτά τα υπέροχα μπισκότα!
- Ρίχνουμε το γάλα και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Ρίχνουμε και 1 πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα καρύδια μέχρι να χοντροκοπούν στο μούλτι.
- Τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες να σφίξει η ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο akispetretzikis.com