Muffins καρότου χωρίς γλουτένη με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Muffins καρότου χωρίς γλουτένη με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Πώς θα φτιάξεις αυτά τα αλμυρά κεκάκια;

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα
  • Βάζουμε έξι ειδικές θήκες σιλικόνης στη φόρμα για τα muffin.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τρίβουμε το καρότο στο ψιλό τρίφτη. Στραγγίζουμε το καρότο από τα υγρά του και το κρατάμε στην άκρη.
  • Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-4 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το καρότο. Σοτάρουμε για άλλα 1-2 λεπτά. Αφαιρούμε το τηγάνι από την φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com