Ποιος δε θα ήθελε να δοκιμάσει αυτόν τον κορμό σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα;
Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει τα μυστικά για τον τέλειο κορμό.
Ένας κορμός σοκολάτας δεν πάει ποτέ χαμένος σ' ένα τραπέζι. Οι παραλλαγές πολλές, η απόλυτη συνταγή όμως είναι μόνο μία.
Θα χρειαστείς:
- 250 γρ. βούτυρο
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.σ. κακάο
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 450 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 60 γρ. κονιάκ
- 1 πρέζα αλάτι
Για το σερβίρισμα
- κακάο
- ζάχαρη άχνη
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com