Η πιο ωραία light ιδέα για σνακ αν έχεις βαρεθεί τις φρυγανιές από την ειδικό
Η πιο ωραία εναλλακτική της φρυγανιάς.
Αν έχεις βαρεθεί τις φρυγανιές με ολική άλεση ή ακόμα και με χαρούπι κάθε πρωί στη διατροφή σου, ήρθε η ώρα για αλλαγές.
Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου δοκίμασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια νέα εναλλακτική αντί για φρυγανιά πρωινό ή σε κάθε γεύμα που θα μπορούσε να σταθεί αντάξια και να προσθέσεις πάνω σε αυτή το αγαπημένο σου spread.
Η ειδικός έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κάπου είδα πως ψήνεις φέτες γλυκοπατάτας στη φρυγανιέρα (βάζοντας ελάχιστο λάδι με πινελάκι) και σερβίρουμε με ό,τι μας αρέσει είτε γλυκό ή αλμυρό».
Η ειδικός σου κάνει και μια πρόταση για το τι να βάλεις πάνω από την φέτα γλυκοπατάτας:
«Έβαλα στη μια φέτα κατίκι, ντοματίνι και αλάτι-μπούκοβο και στην άλλη φυστικοβούτυρο και μπανάνα».
Κι αν φοβάσαι τις θερμίδες, η κάθε φέτα γλυκοπατάτας (30 γραμμάρια περίπου) μας δίνει 25 θερμίδες περίπου, και μαζί με το λαδάκι που θα την αλείψεις, φτάνει τις 40 θερμίδες όλη μαζί, όσο δηλαδή και μια φρυγανιά.