Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με στέβια και φρούτα
Κανείς δε λέει όχι σ΄ένα τέτοιο γλυκό!
Για την πάβλοβα με στέβια και φρούτα θα χρειαστείς:
- 8 ασπράδια, από μέτρια αβγά
- 1/4 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 50 γρ. στέβια, σε σκόνη (1:1)
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- 100 γρ. τυρί κρέμα light
Για το σερβίρισμα
- 2 πορτοκάλια, σε φιλέτα
- 2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα σε φιλέτα
- 2 μανταρίνια
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- δυόσμο, τα φύλλα του
- κακάο
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο akispetretzikis.com