Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβα με στέβια και φρούτα

Κανείς δε λέει όχι σ΄ένα τέτοιο γλυκό!

Για την πάβλοβα με στέβια και φρούτα θα χρειαστείς:

  • 8 ασπράδια, από μέτρια αβγά
  • 1/4 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • 50 γρ. στέβια, σε σκόνη (1:1)
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
  • 100 γρ. τυρί κρέμα light

Για το σερβίρισμα

  • 2 πορτοκάλια, σε φιλέτα
  • 2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα σε φιλέτα
  • 2 μανταρίνια
  • 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
  • δυόσμο, τα φύλλα του
  • κακάο

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης