Άκης Πετρετζίκης:Trifle με πασχαλινά κουλουράκια
Τα κουλουράκια του Πάσχα, αλλιώς!
Γλυκάκι με left overs από το Πάσχα; Ε, ναι! Όλα μπορούν να γίνουν αν έχεις έμπνευση. Όσα κουλουράκια περίσεψαν από τις γιορτές και δεν θέλεις να τα πετάξεις, μπορείς να τα κάνεις ένα υπέροχο γλυκό που θα λατρέψουν όλοι. Δες τα υλικά:
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 20 γρ. ζάχαρη άχνη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
- 100 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
- 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 100 γρ. σαντιγί
Διάβασε τη συνταγή στο akispetretzikis.com